Toch vertrek van Frey? 'Turkse clubs blijven Antwerp-spits volgen'

Toch vertrek van Frey? 'Turkse clubs blijven Antwerp-spits volgen'

31-07-2022 23:00 Laatste update: 23:05
9

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Michael Frey ligt. De aanvaller heeft er met Vincent Janssen bij Royal Antwerp FC een serieuze concurrent bij en lijkt niet langer zeker van een basisplek. Dat ziet men in Turkije maar al te graag gebeuren.

Zo weet de Turkse journalist Ekrem Konur dat verschillende Turkse clubs momenteel de situatie van Frey nauwlettend opvolgen. Als hij plots beschikbaar wordt, is de kans groot dat ze een poging wagen om Frey in huis te halen. Om welke ploegen het gaat, is echter niet bekend.

Het is ook nog maar de vraag of Antwerp bereid is om Frey te laten gaan. Zelf gaf de spits aan te willen vechten voor zijn plekje in de basis, terwijl Mark van Bommel eerder ook al vertelde blij te zijn met de aanwezigheid van Frey.

De spits lijkt echter verre van zeker van een basisplek en zag in de belangrijke Europese partijen tegen FC Drita Janssen twee keer de voorkeur krijgen op hem. Frey begon wel als basispion in de competitiewedstrijden tegen KV Mechelen en Zulte Waregem en wist daarin twee keer te scoren.