KV Kortrijk reageert op vertrekwens verdediger: “Niet respectvol”

KV Kortrijk reageert op vertrekwens verdediger: “Niet respectvol”

30-07-2022 13:45

Aleksandar Radovanovic wil weg bij KV Kortrijk. De 28-jarige verdediger kende de afgelopen maanden heel wat persoonlijke problemen en hoopt een transfer naar Legia Warschau te forceren.

De verdediger liet duidelijk verstaan niet gelukkig te zijn in Kortrijk, maar de club vindt zijn houding niet kunnen. “Die acties vinden wij niet respectvol naar de club toe en bovendien zeer onprofessioneel omdat wij nog altijd zijn werkgever zijn”, citeert Het Nieuwsblad.

Een deal met Legia Warschau ging recent uiteindelijk niet door, maar Radovanovic wilde ook in januari vertrekken. “Hij was dolgelukkig met zijn nieuwe contract in augustus. In januari wou hij weer vertrekken, maar hij kan toch niet verwachten dat hij telkens weg kan bij de minste interesse? Een transfer was toen niet aan de orde. Het was laat in de transferperiode en een vervanger zoeken was onmogelijk.”

De verdediger zelf hoopt nog op een oplossing: “De gesprekken tussen beide clubs verlopen zeer vlot. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap. Ze zijn zeer ambitieus en willen kampioen spelen.”