Verdediger KV Kortrijk wil transfer forceren: “Ik ben echt ongelukkig hier”

Verdediger KV Kortrijk wil transfer forceren: “Ik ben echt ongelukkig hier”

30-07-2022 12:22
5

Aleksandar Radovanovic wil een transfer forceren. De verdediger van KV Kortrijk zag een overgang naar Legia Warschau afspringen en uitte zijn ongenoegen op sociale media.

‘Don’t let your loyalty become slavery’ staat er onder meer te lezen. “Ik ben op dit moment dan ook zeer ongelukkig bij de club”, zegt Radovanovic aan Het Nieuwsblad. “Het is duidelijk dat ik KV Kortrijk wil verlaten en ik moest ergens mijn frustraties kwijt. Ik stelde me altijd zeer loyaal op tegenover iedereen binnen de club en volgens mij verdien ik die transfer.”

Vorige zomer verlengde de verdediger nog zijn contract nog bij KV Kortrijk. Radovanovic verloor vervolgens zijn vader en zijn vrouw kreeg problemen met haar verblijfsvergunning. De stress zorgde voor veel frustratie. Tegen OHL speelde hij waarschijnlijk zijn laatste match.

“Het is natuurlijk niet leuk om op zo'n manier afscheid te nemen van het Kortrijkse publiek, maar ik ben echt ongelukkig. Ik hoop dat ze mij begrijpen. Het afgelopen jaar was zeer hard voor mij en die stress wil ik niet meer. Ik wens KV Kortrijk en zijn fans uit het diepste van mijn hart het allerbeste in de toekomst.”