Opvolger van Nielsen zat al in de tribune en tekent snel voor contract bij Union

Opvolger van Nielsen zat al in de tribune en tekent snel voor contract bij Union

30-07-2022 09:14 Laatste update: 09:22
1

Union Saint-Gilloise is haar aartsmoeilijke seizoen van de bevestiging met overtuiging begonnen. Dankzij een 1-0-zege tegen Sporting Charleroi prijkt het voorlopig bovenaan de rangschikking, met vier op zes. Toch zitten er nog enkele hiaten in de spelerskern. Oussama El Azzouzi moet die helpen opvullen.

Na het vertrek van Casper Nielsen is Union al enige tijd op zoek naar een opvolger als aanjager op het middenveld. Dat zou de 21-jarige El Azzouzi moeten worden. De overgang is op wat kleine details na rond. El Azzouzi werd begin deze maand ook al bij Union genoemd, maar zover was het toen niet. Nu is het wel zo goed als in kannen en kruiken.

De centrale middenvelder van FC Emmen staat al even op het lijstje in het Dudenpark. Aangezien hij vrijdagavond aanwezig was op de wedstrijd tegen Charleroi, lijkt zijn overstap nagenoeg rond te zijn. Ook de medische keuring zou inmiddels achter de rug zijn.

Waarschijnlijk zet El Azzouzi dit weekend zijn handtekening onder een overeenkomst voor drie seizoenen bij Union. De Marokkaanse Nederlander was eerder aan de slag bij de jeugd van FC Groningen, maar brak afgelopen seizoen door in dienst van Emmen, dat uitkomt op het tweede niveau in Nederland. El Azzouzi stond er 25 keer in de basis. Daarin was hij goed voor één doelpunt en vier assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie