Strijd tussen Club Brugge en Antwerp: 'Ekkelenkamp kan naar België verhuizen'

Strijd tussen Club Brugge en Antwerp: 'Ekkelenkamp kan naar België verhuizen'

29-07-2022 17:14 Laatste update: 17:17
23

Jurgen Ekkelenkamp kan binnenkort de stap richting België zetten. De Nederlander van Hertha Berlijn heeft zich in de kijker gespeeld van twee Belgische teams: Club Brugge en Royal Antwerp FC.

Met dat nieuws komt de transferexpert Fabrizio Romano naar buiten. Ekkelenkamp werd in het verleden al gelinkt aan Club Brugge, maar koos toen voor Hertha Berlijn. Een succes werd dat echter niet. Een jaar later kan hij toch de stap richting de landskampioen zetten.

Bij Blauw-Zwart ziet men in Ekkelenkamp de vervanger voor Charles De Ketelaere, die op weg is naar AC Milan (al is Ekkelenkamp eerder een middenvelder dan aanvaller, red.). Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Ook het Nederlands getinte Royal Antwerp FC hoopt met Ekkelenkamp extra versterking te vinden.

De 22-jarige Nederlander brak in het verleden door bij Ajax en speelde zich in de kijker van Hertha BSC. Daar wist hij echter niet te overtuigen. Hij speelde 22 keer voor de Duitse club en was daarin goed voor slechts drie doelpunten.