Kulusevski kijkt zijn ogen uit bij Tottenham: 'Dat is echt buitenaards'

Kulusevski kijkt zijn ogen uit bij Tottenham: 'Dat is echt buitenaards'

29-07-2022 18:15
3

Antonio Conte heeft een eerste persconferentie gegeven over het nieuwe seizoen van zijn club Tottenham Hotspur. De Italiaanse trainer sprak zich samen met speler Dejan Kulusevski uit over de situatie bij de club en zijn verwachtingen voor het komende seizoen.

"Ons doel en ons plan blijft om meer dan ooit met de top mee te kunnen draaien", vertel Conte, geciteerd door football.london. "Maar in het voetbal bouw je zoiets niet in een dag, een maand of een jaar. Nee je moet dat stap voor stap doen. Zo verbeter je de kwaliteit en het aantal spelers in je ploeg. Want vergeet niet dat als je Europese wedstrijden speelt, dat je dan soms in vier competities tegelijk actief bent."

Dejan Kulusevski was ook aanwezig bij de persconferentie en kreeg een vraag over het spelen met Ronaldo, Harry Kane en Heung-min Son. De Zweedse aanvaller speelde eerder bij Juventus samen met de Portugese superster. "Het is vergelijkbaar om met dat soort jongens in de aanval te spelen. Ik moet ze laten scoren. Het is mijn taak om de bal te geven, zodat Harry en Son kunnen scoren. Hoe zij kunnen afronden is echt buitenaards."

Tottenham Hotspur eindigde vorig seizoen als vierde in de Premier League, waardoor de Londenaren komend seizoen weer mee mogen doen aan de Champions League. De ploeg van Antonio Conte begint het nieuwe seizoen op zaterdag 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen Southampton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie