'Magallan (ex-Anderlecht) kan Ajax verlaten, CSKA Moskou gaat voor verdediger'

'Magallan (ex-Anderlecht) kan Ajax verlaten, CSKA Moskou gaat voor verdediger'

29-07-2022 17:01
8

Lisandro Magallan kan afscheid gaan nemen van het Nederlandse Ajax. CSKA Moskou is één van de clubs die verregaande interesse toont in de Argentijn. Dat bevestigen bronnen na Russische berichtgeving aan VoetbalPrimeur. Een akkoord is er echter nog niet.

Metaratings meldde vrijdag dat Magallán zijn jawoord al gegeven heeft aan CSKA, terwijl de Russische club nu in onderhandeling zou zijn met Ajax. Er is inderdaad interesse van CSKA, maar een transfer hangt nu nog niet in de lucht. Er zijn namelijk ook nog andere clubs met interesse en Magallán heeft nog geen definitieve beslissing genomen over zijn toekomst.

In Rusland wordt gerept over een transfersom van rond de 2,5 miljoen euro voor Magallán. Bij Ajax ligt de Argentijnse verdediger nog één jaar vast. Hij heeft de gehele voorbereiding meegedraaid met de ploeg van Alfred Schreuder. Een maand geleden liet Magallán weten dat hij zijn contract graag wil uitdienen bij Ajax, maar de kans op een transfer is dus ook goed aanwezig.

Zo'n 2,5 jaar geleden pikte Ajax Magallán op bij Boca Juniors voor negen miljoen euro. In de Johan Cruijff Arena wist de voormalig jeugdinternational zijn draai echter niet te vinden. Magallán werd in de afgelopen seizoenen verhuurd aan Deportivo Alavés, Crotone en RSC Anderlecht. Bij laatstgenoemde club wist de Zuid-Amerikaan uit te groeien tot een vaste kracht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie