Priske (ex-Antwerp) over vroege Europese uitschakeling: Dat is gewoon voetbal

Priske (ex-Antwerp) over vroege Europese uitschakeling: "Dat is gewoon voetbal"

29-07-2022 11:45 Laatste update: 11:54
4

Ex-Antwerp-coach Brian Priske is met Sparta Praag Europees uitgeschakeld na een 2-1-nederlaag tegen het Noorse Viking FK. Na de wedstrijd stak Priske zijn teleurstelling niet weg, zo liet Sparta Praag weten via haar webstek.

"Ik ben zeker niet blij, ik besef dat we deze wedstrijd gewoon hadden moeten winnen en door hadden moeten gaan naar de volgende ronde", begon Priske. Sparta Praag voetbalde tegen Viking FK heel wat kansen bij elkaar stelde Priske, "maar het was precies hetzelfde als in de eerste wedstrijd, we bleven kansen creëren, maar opnieuw konden we ze niet omzetten."

In minuut 92 kregen Priske en de zijnen het deksel op de neus na een doelpunt van Mai Traore. "Ik kan er niet veel over zeggen, dat is gewoon voetbal", analyseerde Priske. De Deense oefenmeester wist ook dat deze uitschakeling een mentale klap is voor zijn spelersgroep, maar volgens Priske moeten ze de knop snel omdraaien. "Ook al zijn ze teleurgesteld, ze moeten veerkracht tonen, ze moeten morgenochtend net als iedereen aan het werk gaan", aldus Priske.