Club Brugge moet niet hopen op Berge: 'Hij is veel te duur'

Club Brugge moet niet hopen op Berge: 'Hij is veel te duur'

31-07-2022 21:23
13

Club Brugge wil dit seizoen nog stevig uitpakken en hoopt op de komst van Sander Berge. De Noorse ex-speler van KRC Genk degradeerde met zijn club Sheffield United naar The Championship. En daar wil men ook geen afscheid nemen van Berge.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge een eerste bod deed op Berge, dat meteen van tafel werd geveegd door Sheffield United. Niet genoeg, klonk het toen. En de kans dat de middenvelder ook terug naar België keert, lijkt weer wat kleiner geworden te zijn.

Bij The Daily Star klinkt het dat Club Brugge namelijk financieel niet slagkrachtig genoeg is om Berge ook in huis te halen. Sheffield United wil namelijk minstens 25 miljoen euro krijgen voor Berge. De prijs die het aan KRC Genk zelf betaalde voor de Noor. Dat is voorlopig nog iets te gortig voor de Bruggelingen.

Met de komst van Berge voor die prijs zou Club Brugge namelijk niet alleen het JPL-transferrecord breken, maar ook bijna verdubbelen. Momenteel staat het record op naam van Zinho Vanheusden, die voor 12,7 miljoen euro in huis werd gehaald door Standard. Het record van Club Brugge staat op naam van Kamal Sowah, die de Bruggelingen zo'n negen miljoen euro heeft gekost.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie