'De Ketelaere wil transfer forceren en helpt AC Milan met lagere looneisen'

'De Ketelaere wil transfer forceren en helpt AC Milan met lagere looneisen'

28-07-2022 19:40
61

Het is Charles De Ketelaere menens om richting AC Milan te trekken. De aanvaller zoekt naar een nieuwe uitdaging en heeft helemaal zijn zinnen gezet op de Italiaanse topclub. En daar heeft hij flink wat voor over.

Een akkoord tussen Club Brugge en AC Milan is er nog niet, terwijl De Ketelaere er al even uit is dat hij richting Milaan gaat verhuizen. AC Milan is echter voorlopig nog niet van plan om de vraagprijs van 35 miljoen euro te leggen. Al heeft het nu wel wat extra fondsen.

En daar mag AC Milan opvallend genoeg target De Ketelaere voor bedanken. De Rode Duivel had namelijk een akkoord met de club om een vierjarig contract met een jaarloon van rond de 2,5 miljoen euro, maar heeft besloten om toch wat minder loon te vragen, dat meldt SportItalia.

Het moet AC Milan daarmee wat extra financieel vermogen geven om De Ketelaere binnenkort toch in huis te halen. Momenteel ligt het bod van de Italiaanse kampioen nog op een bedrag tussen de 30 en 32 miljoen euro, terwijl Club Brugge ook een bod van bijna veertig miljoen euro heeft ontvangen van Leeds.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie