OFFICIEEL: KV Oostende haalt voormalige Kortrijk-spits Hornby in huis

OFFICIEEL: KV Oostende haalt voormalige Kortrijk-spits Hornby in huis

28-07-2022 19:22
1

KV Oostende is de laatste dagen bijzonder actief geweest op de transfermarkt en is nog niet klaar. Na de doelman Philipps en verdediger Urhoghide heeft het nu ook Fraser Hornby in huis gehaald.

Dat meldt KV Oostende via de officiële kanalen. Hornby komt over van Stade de Reims en wordt tot het einde van het seizoen geleend van de Franse club. De West-Vlamingen wisten ook een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract.

Voor Hornby is het zijn tweede passage in ons land. Eerder kwam het Everton-jeugdproduct ook al uit voor KV Kortrijk, waar hij in 2019-2020 goed was voor drie doelpuntene in twaalf partijen. Het leverde hem een transfer naar Stade de Reims op, maar overtuigen kon hij daar niet.

"Fraser is een spits die ik al eerder naar KVO wou halen maar het juiste moment kwam nooit", reageert CEO Gauthier Ganaye. "Ik ben dus tevreden dat het nu eindelijk is gelukt. Hij heeft een enorm potentieel: hij is groot, fysiek sterk en weet de goal staan. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich hier verder zal ontwikkelen", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie