OFFICIEEL: Carrasco en Witsel krijgen een nieuwe ploegmaat bij Atletico

OFFICIEEL: Carrasco en Witsel krijgen een nieuwe ploegmaat bij Atletico

28-07-2022 13:44
0

Axel Witsel en Yannick Carrasco kan volgend seizoen rekenen op een nieuwe rechtsback bij Atletico Madrid. De club heeft Nahuel Molina gecontracteerd. De 24-jarige rechtsback komt over van Udinese en kost de Madrilenen rond de twintig miljoen euro.

Het afgelopen seizoen maakte Molina, die in Madrid een contract heeft getekend voor vijf jaar, een goede indruk bij Udinese. In 35 competieduels scoorde hij zeven keer. Daarnaast was hij goed voor vijf assists. Zijn goede vorm bleef ook bij bondscoach Lionel Scaloni niet onopgemerkt. Molina is inmiddels de vaste rechtsback van de Argentijnen en heeft al zestien interlands achter zijn naam staan.

De komst van de verdediger is geen goed nieuws voor Santiago Arias. De voormalige speler van PSV, die de afgelopen twee seizoenen werd uitgeleend aan respectievelijk Bayer Leverkusen en Granada, heeft nu nóg iemand voor zich. Zo kreeg deze voorbereiding Daniel Wass de voorkeur boven de Colombiaan en speelt ook Marcos llorente wel eens op die positie. Arias heeft bij Atlético nog een contract tot 2023. 

Molina is niet de eerste speler die deze zomer de overstap maakt naar Atlético. Zo haalde de club van trainer Diego Simeone ook al Axel Witsel transfervrij naar de Spaanse hoofdstad. Op 15 augustus openen ze het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Getafe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie