OFFICIEEL: Charleroi verlengt contract ondanks interesse van Lille

OFFICIEEL: Charleroi verlengt contract ondanks interesse van Lille

28-07-2022 12:56
2

Sporting Charleroi heeft goed nieuws voor haar fans. Even deden er geruchten de ronde dat Ken Nkuba een overstap naar Lille zou kunnen maken. Charleroi heeft die geruchten ondertussen teniet gedaan door hem langer aan de club te binden.

Nkuba blijft bij spelen Charleroi tot 2026, dat meldt de club op haar officiële website. Na een zware knieblessure kon Nkuba een sterke tweede seizoenshelft bij Charleroi spelen. 

Charleroi klinkt erg tevreden en opgelucht dat Nkuba langer bij de club zal blijven. “Ken is een echt product van de Zebra Belfius Academy en belichaamt ook de wens van de club om de eigen jeugd te promoten”, klinkt het op de website. 

Nkuba had nog een contract tot 2023 lopen bij Charleroi. De Belgische jeugdinternational speelde reeds 68 minuten tijdens de eerste wedstrijd van Charleroi in de Jupiler Pro League. Hij kan zich nu opmaken om er nog een heleboel bij te doen. "De staf, het management, de spelers en de hele Sporting-familie zijn verheugd dat Ken's verblijf in de Black and White Club is verlengd", lezen we op de website van Charleroi. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s