Benson over Antwerp: “De club wil elk jaar meer en meer bereiken, ik moet mee”

Benson over Antwerp: “De club wil elk jaar meer en meer bereiken, ik moet mee”

28-07-2022 11:02
3

De zomermercato zorgt voor veel onezekerheden in de Jupiler Pro League. Welke spelers halen de clubs voor versterkingen? Welke pionnen moeten ze laten vertrekken? Ook bij Antwerp is dat het geval.

Manuel Benson speelt nog steeds voor Antwerp. De club kreeg enkele geïnteresseerden over de vloer, waaronder ook Vincent Kompany en Burnley FC. Toch lijkt de aanvaller zijn koffers nog niet te pakken. Hij speelde mee in de overwinning tegen KV Mechelen op de eerste speeldag van de competitie. 

In een interview met Het Nieuwsblad van vorige zomer klonk Benson hoopvol. De speler van Antwerp wou doorbreken bij Antwerp en dat lijkt ondertussen gelukt te zijn. Toch hoopt hij nog beter te doen dan vorig jaar. 

Benson gaat opnieuw in gesprek met de krant en vertelt dat hij tevreden terugblikt op vorig seizoen. “Mijn statistieken waren oké”, merkt hij op. “Ik denk dat ik impact heb gehad op het spel, nu moet ik nog verder evolueren.”  

“Het is de ambitie van de club om elk jaar meer en meer te bereiken en dan moet je zelf mee. Ik moet mezelf voortdurend aanpassen”, besluit de aanvaller. Hij merkt op dat de tegenstanders zich ook aanpassen, hij noemt het een soort schaakspel.