OFFICIEEL: PSV en Peersman (de zoon van) zien een toekomst samen

OFFICIEEL: PSV en Peersman (de zoon van) zien een toekomst samen

27-07-2022 23:29

PSV heeft het nieuws over Kjell Peersman bevestigd. De club legt de doelman vast tot de zomer van 2026. PSV ziet in Peersman de keeper van de toekomst. Kjell is de zoon van Tristan Peersman, die onder meer voor RSC Anderlecht en de Rode Duivels (vier caps) speelde. 

Peersman mag zich vanaf dit seizoen bewijzen bij het eerste elftal van trainer Ruud van Nistelrooij. "Dit is een mooie beloning voor het harde werken, maar dit is pas stap één. Het ultieme doel is eerste keeper worden van PSV 1 en prijzen pakken", zegt Peersman op de clubsite van PSV. 

"Het is iets speciaals, iedere dag trainen met de A-selectie. Ik ben nog jong en moet nog alles leren en het is fantastisch dat ik deze kans nu krijg bij PSV", zegt Peersman. "Dit seizoen is enorm belangrijk. Ik ben iedere dag op de training actief op het hoogste niveau en daarnaast wil ik zoveel mogelijk minuten maken bij Jong PSV en fit blijven. Ik kijk er echt enorm naar uit."

Peersman loopt al acht jaar rond bij PSV. Destijds kwam hij over van de jeugd van Westerlo. Peersman maakte vorig jaar zijn debuut in het betaalde voetbal voor Jong PSV.