Schreuder ziet Martinez vertrekken naar Ten Hag: 'Ik geloof in succes'

Schreuder ziet Martinez vertrekken naar Ten Hag: 'Ik geloof in succes'

27-07-2022 16:22
3

Lisandro Martínez is woensdag gepresenteerd bij Manchester United. De Argentijn tekende op Old Trafford een contract voor vijf seizoenen, tot medio 2027 en komst over van het Ajax Amsterdam van Alfred Schreuder. Hij laat blijken alle vertrouwen te hebben in manager Erik ten Hag.

Ajax meldde tien dagen geleden al dat het overeenstemming had bereikt met Manchester United. Nu is de transfer helemaal in kannen en kruiken, maken beide clubs bekend. De Amsterdammers ontvangen een bedrag van 57,37 miljoen euro, dat door bonussen nog met tien miljoen kan oplopen.

Martínez verheugt zich op zijn nieuwe uitdaging in de Premier League. "Het is een eer om voor deze grote club uit te komen", zegt hij op de website van The Mancunians. "Ik heb zo hard gewerkt om dit te bereiken en nu ben ik hier. Ik ga alleen nog maar meer geven", belooft hij. 

"Ik heb het geluk gehad altijd bij succesvolle teams gespeeld te hebben", vervolgt de 24-jarige verdediger. "Die lijn wil ik nu doortrekken bij United. We moeten nog heel hard werken om dat te bereiken, maar ik geloof er heilig in dat we dat onder deze coach en deze staf met elkaar kunnen bewerkstelligen."

Martínez spreekt ook zijn dank uit richting Ajax. "Ik wil Ajax en de fans bedanken voor alle steun die ik gehad heb. Ik heb er een geweldige tijd gehad, maar dit is het juiste moment om mezelf in een nieuwe omgeving te testen. Ik zit nu op de perfecte plek om dat te doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie