Atlético Madrid en Bayern zien af van Ronaldo: ‘Praktisch onmogelijk’

Atlético Madrid en Bayern zien af van Ronaldo: ‘Praktisch onmogelijk’

27-07-2022 14:00
7

Cristiano Ronaldo heeft bij de clubleiding van Manchester United aangegeven dat hij wil vertrekken en de spits werd al gelinkt aan een overstap naar Atlético Madrid en Bayern München. Bestuurders van beide clubs geven echter aan dat de Portugese superster in ieder geval niet naar hun club zal komen.

Zo vertelde de president van Atlético Madrid, Enrique Cerezo, dat het onmogelijk is om Ronaldo terug naar de Spaanse hoofdstad te halen. Toen het Spaanse radiostation Cope hem hiernaar vroeg, was de bestuurder duidelijk. "Ik weet niet wie het verhaal heeft verzonnen dat Ronaldo naar Atlético komt, maar dat is echt niet waar. Het is voor ons praktisch onmogelijk om hem te halen. Geruchten zijn geruchten en dat moeten ze blijven. Want als ze groter worden denken mensen dat het waar is, wat dus niet zo is."

Bayern München-directeur, Oliver Kahn, laat weten dat Ronaldo ook niet naar München komt. "Hoezeer ik Ronaldo ook waardeer als een van de grootste voetballers terw ereld, een transfer zou niet passen in onze filosofie", aldus Kahn tegenover Kicker. In gesprek met Bild herhaalt Kahn zijn standpunt. "Natuurlijk hebben we de optie besproken om hem te halen, anders zouden we ons werk niet goed doen. Maar zoals ik al eerder aangaf zou dat nu gewoon echt niet binnen onze filosofie passen."