UPDATE: Neymar reageert op uitspraken Meunier: ‘Deze jongen praat te veel’

UPDATE: Neymar reageert op uitspraken Meunier: ‘Deze jongen praat te veel’

26 juli - 12:32 Laatste update: 26 juli - 12:32
21

Thomas Meunier kan ondertussen al terugkijken op een rijke carrière. De Rode Duivel speelde al met supersterren en kon al meerdere titels binnenhalen. Hij getuigt over een van die supersterren. 

Meunier meent dat Neymar niet bij Paris Saint-Germain had moeten komen. Hij gelooft dat de Braziliaan door die transfer een stuk van zijn pluimen verloren is. Of nog specifieker: "In Parijs verloor hij zijn magie.”

De voormalige ster van Club Brugge werd onlangs geïnterviewd door het Duitse dagblad Kicker. het dagblad was vooral geïnteresseerd in de situatie van Neymar. De Rode Duivel, die bij PSG met de Braziliaan omging, aarzelde niet om zijn eerlijke mening te geven. Hij gelooft dat Neymar niet meer dezelfde is sinds hij bij de Parijse club tekende.

"Ik moet toegeven dat ik een grote fan was van Neymar toen hij nog bij Barcelona speelde”, vertelt Meunier. Hij haalt met veel plezier nog eens de remontada boven van FC Barcelona tegen PSG. “De remontada is helemaal van hem. Als ik 10 jaar oud was, zou ik zijn poster in mijn kamer hebben gehad," klinkt het bij Meunier. "In Parijs, echter, heeft hij zijn magie verloren."

Update: Neymar is niet te spreken over de uitspraken van Thomas Meunier in de media. Op Instagram reageerde de Braziliaanse superster duidelijk: ‘Deze jongen praat te veel’.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie