‘Miljoenencontract ligt klaar bij Qatarese club voor Tissoudali (KAA Gent)’

‘Miljoenencontract ligt klaar bij Qatarese club voor Tissoudali (KAA Gent)’

26-07-2022 11:20 Laatste update: 22:10
62

Tarik Tissoudali werd al herhaaldelijk gelinkt aan een vertrek bij KAA Gent. Onder meer Turkse en Zwitserse clubs alsook Valencia CF zouden interesse getoond hebben in Tissoudali. Nu zou ook een club uit Qatar Tissoudali willen, zo meldt RTBF

Om welke Qatarese club het gaat is niet bekend, maar de sterspeler van Gent zou dus aan de slag kunnen in de golfstaat. Een transfer naar de Qatar Stars League lijkt eerder onwaarschijnlijk aangezien de clubleiding van KAA Gent Tissoudali onlangs ontransfereerbaar verklaarde, zo weet RTBF. Ook gaf Tissoudali na de wedstrijd tegen Standard aan dat hij "voor de titel wilde spelen" met KAA Gent.

Bij de Buffalo's lijkt men dus niet te moeten vrezen voor een vertrek van Tissoudali, tenzij de Marokkaanse Nederlander door het bod van de Qatarese club op andere gedachten komt.

Update: Het ziet er meer en meer naar uit dat Tarik Tissoudali KAA Gent zal verlaten voor een lucratieve aanbieding uit Qatar. Het Nieuwsblad meldt nu dat Al-Rayyan tussen de twee en drie miljoen euro netto klaar heeft liggen voor de Marokkaanse aanvaller.