‘Kompany geeft niet op en legt tweede bod neer bij Antwerp voor Benson’

‘Kompany geeft niet op en legt tweede bod neer bij Antwerp voor Benson’

25-07-2022 20:00 Laatste update: 27-07-2022 19:13
21

De komst van Vincent Kompany bij Burnley FC heeft voor heel wat transferactiviteit van de Engelse club in ons lang gezorgd. Het haalde onder andere Samuel Bastien en Josh Cullen al op. Nu wil het dat ook doen met Manuel Benson.

Met dat bericht komt Sacha Tavolieri naar buiten. De flankaanvaller werd de voorbije weken al meermaals gelinkt aan een vertrek, maar echt concreet werd dat nooit. Daar kan nu verandering in komen. Zo is Burnley begonnen met de onderhandelingen voor Benson.

Antwerp heeft een eerste bod ontvangen op de flankaanvaller, die zijn sterke seizoen verzilverd kan zien worden. Naar verluidt is Benson ook een prioriteit voor Kompany, die een grote fan is van de flankaanvaller van Antwerp.

Daarmee blijft Kompany shoppen in ons land. Eerder trok Burnley al Bastien en Cullen aan, maar stonden of staan ook Jackson Muleka, Bart Verbruggen en Jack Hendry (Club Brugge) op het verlanglijstje van de club.

Update: Van een akkoord is er voorlopig nog geen sprake, meldt men bij Het Nieuwsblad. Het eerste bod van Burnley werd al snel geweigerd door Antwerp. De Engelse club bood naar verluidt nog minder dan de drie miljoen euro die Antwerp zelf aan KRC Genk betaalde voor de flankaanvaller.

Update: Vincent Kompany geeft niet op voor de transfer van Manuel Benson. Volgens Sacha Tavolieri werd een eerste bod resoluut afgewezen door Antwerp, maar kwam Burnley met een tweede bod op de proppen. De onderhandelingen zijn nog gaande.