FC Barcelona droomt van terugkeer Messi: 'Ik ben het hem verschuldigd'

FC Barcelona droomt van terugkeer Messi: 'Ik ben het hem verschuldigd'

25-07-2022 15:05
9

Voorzitter Joan Laporta van FC Barcelona ziet een terugkeer van Lionel Messi wel zitten. Is een terugkeer mogelijk nu de club er financieel beter voor staat dan toen Messi moest vertrekken?

Barcelona kon het zich niet veroorloven om het contract van Messi te verlaten. De Argentijn trok naar Paris Saint-Germain, maar dat avontuur pakt nog niet uit zoals gehoopt. "Messi was alles", vertelt Laporta aan ESPN. "Voor Barcelona is hij waarschijnlijk de beste speler geweest. In mijn ogen kan alleen hij vergeleken worden met Johan Cruijff, maar het moest er een keer van komen (zijn vertrek, red.). We moesten door omstandigheden een keuze maken."

"Ik hoop dat Messi's hoofdstuk niet voorbij is", zegt Laporta over een mogelijke terugkeer van Messi bij Barcelona. "Ik denk dat het onze verantwoordelijkheid is om te proberen het hoofdstuk te herstellen. Het is nog steeds open en niet gesloten. we moeten zorgen dat het een prachtig einde krijgt."

"Als voorzitter van Barcelona, deed ik wat ik moest doen. Maar ook op persoonlijk vlak ben ik het hem verschuldigd", besluit Laporta.