Fabio Silva na eerste doelpunt voor Anderlecht: Hoop grote dingen te bereiken

Fabio Silva na eerste doelpunt voor Anderlecht: "Hoop grote dingen te bereiken"

25 juli - 12:04
17

RSC Anderlecht ontving KV Oostende op de eerste speeldag van de competitie. Het wist met 2-0 te winnen mede dankzij een doelpunt van Fabio Silva. Veel beter kan je je carrière in het paarse shirt niet starten. 

Na afloop van de wedstrijd spreekt Fabio Silva met Sudinfo. Een grote glimlach en een glunderend gelaat. Fabio Silva was ook opgelucht nadat hij meteen de ban kon breken bij Anderlecht. "Net daarvoor had ik een enorme kans gemist, waarschijnlijk omdat het te simpel voor me was,” stelt de Portugees. “Dat is waar ik naar op zoek was toen ik bij Anderlecht kwam, een club waarvan de mentaliteit bij me past en waar ik mooie en grote dingen hoop te bereiken.” klinkt het.

Hij voelt zich fysiek al goed, hij heeft namelijk geen grote pauze gehad na vorig seizoen. Hij hoopt dan ook snel volledige wedstrijden te kunnen spelen. “Maar ik stel geen persoonlijke doelen in termen van de doelpunten die ik wil maken."

De Portugees vertelt over zijn relatie met Esposito. "Ik heb een goede relatie met hem ontwikkeld, zowel op als naast het veld.” Hij kent hem redelijk goed omdat ze al tegen elkaar gespeeld hebben ook. Hij hoopt dat ze elkaar gaan kunnen aanvullen en laten zien hoe klinisch de twee kunnen zijn. “Ik weet dat Anderlecht het goed heeft gedaan met geleende spelers zoals Zirkzee, tegen wie ik ook heb gespeeld. Maar ik heb hem niet om raad gevraagd: het is aan mij om mijn eigen ervaring op te doen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie