'Wijnaldum-transfer niet zeker: Roma weigert te voldoen aan harde eis PSG'

'Wijnaldum-transfer niet zeker: Roma weigert te voldoen aan harde eis PSG'

25-07-2022 07:20

Georginio Wijnaldum is hard op weg naar AS Roma, maar de onderhandelingen tussen de Italiaanse club en Paris Saint-Germain verlopen stroef. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Eén eis van de Franse kampioen zorgt voor een kink in de kabel.

Roma stuurt aan op een optie tot koop van zo'n twaalf miljoen euro, terwijl PSG wil dat de optie een verplichting wordt. De Romeinen zien het echter niet zitten om het miljoenencontract van Wijnaldum, dat tot medio 2024 loopt, te erven en weigeren te voldoen aan de harde eis.

Wijnaldum wil in elk geval graag naar Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft trainer José Mourinho bemiddeld in een uitgebreid telefoongesprek met de 31-jarige middenvelder, die weinig perspectief heeft in Parijs.

PSG is bereid om de helft van het salaris door te betalen. Wijnaldum zou jaarlijks 8,3 miljoen euro verdienen in Parijs. Mocht de oud-speler van Feyenoord, PSV, Newcastle United en Liverpool niet komen, dan schakelt Roma door naar Jerdy Schouten (Bologna), meldt Il Messaggero.