Frey laat zich uit over toekomst bij Antwerp na komst van concurrent Janssen

Frey laat zich uit over toekomst bij Antwerp na komst van concurrent Janssen

24-07-2022 21:47
3

Na de komst van Vincent Janssen bij Royal Antwerp FC leek het einde verhaal te gaan worden voor Michael Frey. Maar de spits kreeg tegen KV Mechelen een kans om zich te tonen én wist te imponeren. Van een vertrek is er voor hem ook nog geen sprake.

Ondanks de stevige concurrentie van Janssen wil Frey gewoon vechten voor zijn basisplek bij The Great Old. De strijd om minuten wil hij dan ook zeker nog niet opgeven. "Ik zie ook niet in waarom ik de kop zou laten hangen", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

Frey beseft ook dat hij de minuten niet zomaar cadeau zal krijgen. Zelfs niet na zijn sterke seizoen. "Hoe groter de club, hoe meer concurrentie. Dat hoort erbij. We spelen allemaal voor Antwerp en hebben hetzelfde doel. Persoonlijke doelstellingen komen op de tweede plaats", geeft hij aan.

Al wil de Zwitserse spits de strijd tegen Janssen niet zomaar verliezen. Hij wil de spits nummer één worden en aast niet op een transfer. "Het spreekt voor zich dat ik zo veel mogelijk wil spelen. Eventuele aanbiedingen zal ik bekijken, maar ik ben nog altijd hier en voel me happy", besluit hij.