Van Bommel ziet geen concurrentiestrijd bij Antwerp: Twee heel goede spitsen

Van Bommel ziet geen concurrentiestrijd bij Antwerp: "Twee heel goede spitsen"

24-07-2022 21:00
10

Niet Vincent Janssen, wel Michael Frey kroonde zich zondag tot de grote held bij Royal Antwerp FC. De Zwitserse spits kreeg de voorkeur op de peperdure Janssen en bewees zijn waarde met twee doelpunten. Van een echte concurrentiestrijd is er echter geen sprake volgens Mark van Bommel.

Na de partij wilde Van Bommel niet spreken over een strijd tussen de twee spitsen. "We hebben gewoon twee heel goede spitsen", begon Van Bommel bij Het Laatste Nieuws. "We zijn een team", geeft de trainer van Antwerp aan.

Volgens de Nederlander zullen beide spitsen door de pittige kalender ook zeker nog aan genoeg minuten komen dit seizoen. "Het is prettig als je Michael op het veld hebt en je ‘m kan wisselen met Vincent Janssen of een andere speler. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee", aldus Van Bommel.

Ook Janssen kreeg tegen KV Mechelen nog een half uurtje om zich te tonen, maar wist – net zoals tegen het Kosovaarse FC Drita – niet te scoren. Bij Frey staat de teller na een uur voetballen inmiddels op twee doelpunten.