Belhocine reageert na boze Kortrijk fans: Volgende match is erg belangrijk

Belhocine reageert na boze Kortrijk fans: "Volgende match is erg belangrijk"

24-07-2022 14:16 Laatste update: 14:19

KV Kortrijk heeft haar start van de competitie gemist. Oud-Heverlee Leuven zorgde voor een pijnlijk weerzien met de fans van Kortrijk. Het werd uiteindelijk 0-2. De supporters lieten zich horen. “Belhocine buiten,” klonk het meteen al. 

Karim Belhocine staat al sinds oktober 2021 aan het roer bij Kortrijk maar het lijkt erop dat de supporters er genoeg van hebben. De coach van Kortrijk kon van de 28 wedstrijden slechts zeven winnen. Hij heeft dan ook niet de meest indrukwekkende statistieken om het publiek het zwijgen op te leggen. Hij probeert de zaak wel wat af te koelen.

In een interview met Sporza legt hij zijn kijk op de wedstrijd uit. “In de eerste helft hadden we tien kansen tegenover twee bij OHL,” merkt Belhocine op. Kortrijk zette ook hoog druk en maakte ook hoge recuperaties, dat bleek het doel te zijn van de coach. “Jammer genoeg konden we niet scoren.” 

Hij beseft wel erg goed dat het stilaan beter zal moeten. “De match van volgende week zal belangrijk zijn, net als de matchen erna,” klinkt het bij de coach. “We moeten wel niet te veel druk op die match zetten, we moeten hem spelen en winnen. Het kampioenschap is nog lang en we hebben al goede dingen laten zien.”