Spurs-manager Conte baalt van geflirt Bayern München: 'Respectloos'

Spurs-manager Conte baalt van geflirt Bayern München: 'Respectloos'

23-07-2022 23:07
26

Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte is het geflirt van Bayern München met Harry Kane zat. De Italiaan noemt zijn collega Julian Nagelsmann van de Duitse grootmacht 'respectloos'.

Kane staat op het verlanglijstje van Bayern nu Robert Lewandowski naar FC Barcelona is vertrokken. Der Rekordmeister zou de Engelse spits in de zomer van 2023 willen aantrekken, aangezien hij dan nog maar een éénjarig contract heeft.

Conte heeft de transfergeruchten inmiddels ook gehoord, maar stoort zich vooral aan de uitspraken van Nagelsmann. "Ik ben een coach die niet praat over de spelers van een ander team", vertelt de Spurs-manager op een persconferentie. "De situatie bij Tottenham is heel duidelijk en Harry is een heel belangrijk onderdeel van ons project. Het zijn slechts geruchten. Als ik iets wil bereiken, dan doe ik dat ook niet via de media. Ik vind dat een beetje respectloos naar de andere club."

Nagelsmann deed deze week niet moeilijk toen hem naar de interesse in Kane werd gevraagd. "Hij is ontzettend duur, dat is het probleem. Kane is een geweldige spits, het wordt erg moeilijk voor Bayern om hem te halen. We zien wel wat de toekomst brengt." Ook Bayern-voorzitter Oliver Kahn erkende fan te zijn van Kane. "Natuurlijk, Kane is een absolute topaanvaller. Maar hij is de droom van de toekomst. Laten we afwachten wat er gebeurt."