OFFICIEEL:  Fausto Vera niet naar Genk, Argentijn gaat samen spelen met Paulinho

OFFICIEEL: Fausto Vera niet naar Genk, Argentijn gaat samen spelen met Paulinho

23-07-2022 22:14 Laatste update: 26-07-2022 18:00
11

KRC Genk dreigt dan toch naast Fausto Vera te gaan grijpen. De Argentijnse middenvelder werd meermaals gelinkt aan de Limburgers, maar een clubakkoord kwam er niet. Nu heeft het Braziliaanse Corinthians daarvan weten profiteren.

De Zuid-Amerikaanse journalist César Luis Merlo weet namelijk dat Argentinos Junior, de club van Vera, en Corinthians een akkoord hebben bereikt over de transfer van de middenvelder. De Braziliaanse club zal 70 procent van de transferrechten overnemen en hoopt Vera binnenkort voor te kunnen stellen.

Een domper voor Genk, dat lange tijd interesse toonde in de Argentijnse middenvelder. Samen met nieuweling Nicolas Castro moest hij het Argentijnse hart vormen van het nieuwe Genkse middenveld.

Genk deed enkele aanbiedingen voor Vera, maar de middenvelder blijkt nu uiteindelijk toch te duur geweest te zijn voor de Limburgers. Naar verluidt vond Argentinos Junior een bod van zes miljoen euro niet genoeg voor Vera.

Update: Niet KRC Genk, maar Corinthians wordt de nieuwe werkgever van Fausto Vera. AA Argentinos Juniors liet weten dat de Braziliaanse clubs 70 procent van de transferrechten heeft overgenomen. Bij Corinthians gaat Vera samen voetballen met Paulinho (ex-Barcelona).