'PSG-leiding probeerde tevergeefs Neymar te slijten bij City: Ik wil blijven

'PSG-leiding probeerde tevergeefs Neymar te slijten bij City: "Ik wil blijven"

23 juli - 18:26
0

Neymar wil deze zomer niet vertrekken bij Paris Saint-Germain. De dertigjarige Braziliaan geeft echter toe dat hij nog niet met de Franse kampioen over zijn toekomst heeft gesproken.

Neymar kwam eind vorig seizoen onder vuur te liggen na de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid. Franse media speculeren al enige tijd over een vertrek van de vedette, maar die heeft andere plannen. "Ik wil bij PSG blijven", laat hij weten, geciteerd door RMC Sport. "Ik wil nog steeds bij de club blijven. Tot nu toe heeft de club me niets verteld, dus ik weet niet wat hun plannen met mij zijn", geeft hij toe.

Le Parisien schreef eerder deze week dat Neymar is aangeboden bij Manchester City. Volgens de krant wil de PSG-leiding af van de aanvaller, maar de nieuwe trainer Christophe Galtier hoopt hem te behouden. "Hij maakt een hele goede indruk in de voorbereiding en ziet er gelukkig uit. Hij is fit", zegt de opvolger van Mauricio Pochettino. "Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren, weet ik niet. Ik heb niet het idee dat Neymar zich stoort aan de vele verhalen die er rond hem spelen. Hij laat duidelijk zien plezier te hebben in wat hij doet."

Met Neymar als invaller won PSG zaterdag een oefenwedstrijd tegen Urawa Red Diamonds met 3-0. De 119-voudig Braziliaans international ligt nog tot medio 2025 vast in Parijs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie