'Ex-Anderlecht-talent (21) kan overstap maken naar Feyenoord'

'Ex-Anderlecht-talent (21) kan overstap maken naar Feyenoord'

23-07-2022 14:14
6

Feyenoord is geïnteresseerd in de diensten van Largie Ramazani, meldt 1908.nl. De 21-jarige aanvaller speelt op dit moment bij het Spaanse UD Almería. De Belgisch jeugdinternational heeft nog een contract tot 2025 in Spanje.

De Rotterdammers zijn de onderhandelingen met Almería gestart en hebben er goede hoop op dat de transfer rond zal komen. De speler schijnt zelf graag te willen komen en financieel lijkt zijn komst eveneens haalbaar. De interesse in Ramazani betekent dat de komst van gedroomde aanwinst Wilfried Gnonto op een lager pitje staat voor Feyenoord, aldus 1908.nl.

Ramazani begon zijn carrière in de jeugd van Anderlecht, maar hij vertrok daar al snel om in de jeugd van Charlton Athletic te spelen. In 2017 pikte Manchester United de pijlsnelle aanvaller op. in 2020 vertrok Ramazani transfervrij uit Engeland voor een avontuur bij Almería.

In Spanje speelde de linksbuiten 53 duels, waarin hij twaalf keer wist te scoren. Ramazani staat bekend om zijn snelheid, behendigheid en zijn acties.