Hazard staat scherp: “Ik wil nu ook tonen dat Real Madrid mét mij kan winnen”

Hazard staat scherp: “Ik wil nu ook tonen dat Real Madrid mét mij kan winnen”

22-07-2022 22:02 Laatste update: 21:45
3

Eden Hazard won vorig seizoen met Real Madrid de Spaanse titel én de Champions League, maar de Rode Duivel had daar amper iets toe bijgedragen. Hazard sprak met ESPN duidelijke taal voor komend seizoen.

Hazard kampt sinds zijn komst in de Spaanse hoofdstad met veel blessureleed en onder Carlo Ancelotti moet hij genoegen nemen met een reserverol. “Ik heb vorig seizoen op het eind nog vier wedstrijden gespeeld. Oké, geen negentig minuten, maar het zorgde er wel voor dat ik mentaal gerustgesteld was dat ik kon spelen zonder pijn. Daarna heb ik van mijn vakantie genoten en ben ik op tijd begonnen aan mijn voorbereiding om klaar te zijn voor het seizoen.

Hazard wil prijzen winnen met Real Madrid wanneer hij óp het veld staat en niet ernaast. “Ik heb gemengde gevoelens bij het vorige seizoen. Ik ben blij voor de jongens en de club en de fans. Maar binnenin was het moeilijk. Voetbal is een teamsport, dus ik kon niet tonen dat ik niet gelukkig was. Ik was ook wel gelukkig, maar ik wil nu op het veld tonen dat we ook met mij kunnen winnen”, citeert Het Nieuwsblad de Rode Duivel.