KVO gelooft in goed resultaat tegen Anderlecht: In 2019 wonnen we ook

KVO gelooft in goed resultaat tegen Anderlecht: "In 2019 wonnen we ook"

22-07-2022 10:30
13

KV Oostende krijgt meteen een zware taak om de competitie te beginnen en neemt het op tegen RSC Anderlecht. Geen cadeau voor de kustploeg, al willen ze zich bij KVO zeker nog niet gewonnen geven.

"Wij hebben niks te verliezen, zij zowat alles", vertelt Robbie D'Haese aan Het Laatste Nieuws. Er is voor KVO ook reden om te geloven in eigen kunnen. "In 2019 gingen we op de openingsspeeldag ook winnen in Anderlecht. Zo zie je maar: in het verleden hebben we al getoond tot wat we in staat zijn", klinkt het.

Al beseft D'Haese ook dat de drie punten zeker nog niet binnen zijn. Zelfs niet na de overtuigende overwinning tegen Vitesse in de voorbereiding. "Maar het is niet omdat we winnen van Vitesse - voor hen is de voorbereiding pas enkele weken bezig - dat we opnieuw zullen winnen in Brussel", geeft hij nog aan.

Voor D'Haese is het zo stilaan de laatste kans om helemaal door te breken. De nu 23-jarige vleugelspeler liet in het verleden leuke dingen zien, maar kampte met flink wat blessures. Bij KVO heeft hij nog een contract tot het einde van het seizoen.