Liverpool houdt niets over van Leipzig, Núñez de grote man met vier treffers

21-07-2022 21:38

Liverpool FC heeft zich van zijn beste kant laten zien in het oefenduel met RB Leipzig. De ploeg van Jürgen Klopp had geen kind aan de Duitse club en won maar liefst met 5-0. Topaankoop Darwin Núñez wist zelfs vier keer te scoren in één helft.

De Engelse ploeg begon op volle oorlogssterkte. Liverpool kwam al snel op voorsprong door een treffer van Mohamed Salah, maar bij rust stond het nog slechts 1-0 voor The Reds. In het tweede bedrijf wist Núñez snel voor zijn eerste twee treffers te tekenen. Met een 3-0 stand was de wedstrijd gespeeld en Klopp besloot na een uur de B-selectie binnen de lijnen te brengen, maar Núñez bleef op het veld staan. Virgil van Dijk werd vervangen door Joe Gomes.

Door treffers in de 68ste en 90ste minuut van Núñez werd de eindstand op 5-0 bepaald na vier treffers van de Uruguayaanse spits. De goaltjesdief kwam begin juli over van Benfica en kostte The Reds ongeveer 75 miljoen euro.