Antwerp is baas, maar speelt gelijk tegen Drita in voorronde Conference League

21-07-2022 20:51 Laatste update: 21:04
108

Royal Antwerp FC heeft haar eerste wedstrijd met inzet achter de rug. Tegenstander van dienst was het Kosovaarse Drita in de voorrondes van de Conference League.

Antwerp begon meteen met Toby Alderweireld in de basis, de Rode Duivel was ook aanvoerder. In de eerste helft was het overwicht duidelijk voor de manschappen van Mark van Bommel. Echt grote kansen waren er tegen de stugge Kosovaren echter niet en de russtand bleef dan ook bij 0-0.

Ook in de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar een doelpunt. Pas na een half uur kwam er gevaar van Antwerp. Verstraete en Benson laten het na om te scoren. Tien minuten voor tijd kreeg Gerkens dé mogelijkheid om de 1-0 te maken, maar zijn poging werd knap gepakt door de doelman van Drita.

Zo speelt Antwerp, ondanks overwicht, 0-0 gelijk tegen het Kosovaarse Drita in de voorronde van de Conference League. In de return zal het alvast beter moeten.