LIVE-discussie: Kapitein Alderweireld en Antwerp beginnen aan Europese avontuur

LIVE-discussie: Kapitein Alderweireld en Antwerp beginnen aan Europese avontuur

21-07-2022 18:07 Laatste update: 18:44
12

Mark van Bommel en Royal Antwerp FC beginnen aan hun seizoen en het Europese avontuur. In de tweede kwalificatieronde van de Conference League is het Kosovaarse FC Drita de tegenstander. De ploegen zijn nu ook bekend.

Voor Van Bommel is het zijn vuurdoop bij Antwerp. De Nederlander heeft ook meteen enkele zware keuzes gemaakt en stuurde onder andere Seck, Dessoleil en De Sart naar de B-kern. Toby Alderweireld werd in huis gehaald en begint ook meteen aan de wedstrijd tegen de Kosovaren. De ervaren verdediger krijgt ook meteen de aanvoerdersband.

Daarnaast is het ook uitkijken naar de dure spits Vincent Janssen, die voor de doelpunten moet zorgen. Ook is het afwachten of Radja Nainggolan beter kan beginnen aan het seizoen dan hij de vorige campagne eindigde. Hij begint alvast aan de wedstrijd.

De tegenstander van dienst is het onbekend Drita, de runner-up van de Kosovaarse competitie. Bij de club zitten er ook geen bekende namen in de kern. Uitkijken is het wel naar spits Marko Simonovski. De dertigjarige spits was het voorbije seizoen bij Drita nog goed voor achttien doelpunten in 38 partijen.