BILD: De Ligt leidt mogelijk Bayern München-exit van andere verdediger in

BILD: De Ligt leidt mogelijk Bayern München-exit van andere verdediger in

21-07-2022 10:37 Laatste update: 11:37

De komst van Matthijs de Ligt heeft mogelijk gevolgen voor Benjamin Pavard. De Franse verdediger van Bayern München (26) overweegt te vertrekken.

Bayern nam De Ligt deze week voor maximaal 80 miljoen euro over van Juventus. De verdediger moet de problemen in de achterhoede van Der Rekordmeister oplossen. Dat lukte Pavard de laatste jaren niet. Volgens BILD zoekt de Fransman zijn heil elders, nu zijn kansen op speeltijd lijken te slinken.

Het management van Pavard zou zich momenteel op een nieuwe club voor Pavard oriënteren. Daarbij steekt Pini Zahavi de helpende hand toe. De zaakwaarnemer begeleidde eerder de transfers van David Alaba en Robert Lewandowski naar respectievelijk Real Madrid en FC Barcelona.

De betrokkenheid van Zahavi verklaart ook de Chelsea-geruchten rond Pavard, aldus BILD. Hij biedt spelers altijd als eerste aan op Stamford Bridge. Chelsea geeft echter de voorkeur aan Jules Koundé (Sevilla) en Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain). Kalidou Koulibaly kwam al over van Napoli.