'Tagliafico krijgt van Olympique Lyon nog maar paar dagen bedenktijd'

'Tagliafico krijgt van Olympique Lyon nog maar paar dagen bedenktijd'

20-07-2022 22:01

Olympique Lyon aast nog altijd op Nicolás Tagliafico, maar wil wel snel weten waar het aan toe is. De Argentijn heeft nog tot dit weekend om op het aanbod van L'OL in te gaan, meldt Voetbal International.

Tagliafico liep in januari een transfer naar FC Barcelona mis en mag voor vier miljoen euro vertrekken. Olympique Lyon is bereid om aan die vraagprijs te voldoen en heeft de linksback een driejarige verbintenis aangeboden. Tagliafico heeft die aanbieding in beraad, maar heeft nog maar een paar dagen bedenktijd. Als de club van Peter Bosz dit weekend nog geen duidelijkheid heeft, schakelt het door, bericht VI.

Sinds zijn komst in januari 2018 was Tagliafico 3,5 jaar lang onomstreden bij Ajax, maar vorig jaar raakte hij zijn basisplek kwijt aan Daley Blind. Ajax heeft bovendien de portemonnee getrokken voor een nieuwe linksback, Owen Wijndal. De komst van trainer Alfred Schreuder, voorheen assistent van Erik ten Hag, brengt de Argentijn mogelijk op andere gedachten. De twee spraken na de training van woensdag uitgebreid met elkaar.