OFFICIEEL: De Ketelaere heeft toptransfer te pakken en verlaat Club Brugge

OFFICIEEL: De Ketelaere heeft toptransfer te pakken en verlaat Club Brugge

02-08-2022 20:50 Laatste update: 20:55
25

Charles De Ketelaere heeft zijn toptransfer naar AC Milan te pakken. De aanvaller verlaat Club Brugge en wordt de derde Rode Duivel in de selectie van de Milanezen. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027.

Na Divock Origi en Alexis Saelemaekers (ex-Anderlecht) trekt nu ook De Ketelaere naar AC Milan. De toptransfer hing al een tijdje in de lucht, maar de deal is nu ook op de officiële kanalen bekendgemaakt.

De Ketelaere bleef in de Supercup tegen KAA Gent negentig minuten aan de kant en nam toen ook afscheid van het publiek. Bij de eerste twee competitiewedstrijden bleef De Ketelaere uit de selectie. Na enkele sterke seizoenen bij Blauw-Zwart had CDK verschillende Europese aanbidders.

Onder meer Leeds United had miljoenen over voor De Ketelaere, maar die had zijn ogen al gericht op AC Milan, de kampioen van Italië. Blauw-Zwart ontvangt naar verluidt bijna 35 miljoen euro (inclusief bonussen) voor de aanvaller, waarmee die een nieuw transferrecord neerzet in ons land.