Raphinha blaakt van het zelfvertrouwen: Wij zijn beter dan Real Madrid

Raphinha blaakt van het zelfvertrouwen: "Wij zijn beter dan Real Madrid"

20-07-2022 16:01
4

Raphinha vindt dat Barcelona een beter team heeft dan aartsrivaal Real Madrid. De Braziliaan, die onlangs voor 58 miljoen euro overkwam van Leeds United, stak zijn vertrouwen na afloop van de overwinning op Inter Miami (0-6) niet onder stoelen of banken.

Kort na afloop van het duel, waarin een ontketend Barcelona van Inter Miami won, stond de kersverse Barca-aanvaller de pers te woord op de persconferentie.

Raphinha, die zelf ook een doelpunt maakte, blaakt van het zelfvertrouwen. "Ik ben heel blij dat ik het net heb weten te vinden en dat we zo goed speelden. Ik voelde me heerlijk op het veld."

Aanstaande zondag om 05.00 uur Nederlandse tijd staat het volgende oefenduel voor Barça op het programma. Dan neemt de ploeg van trainer Xavi het op tegen de eeuwige rivaal uit Madrid. Waar de Madrilenen vorig seizoen nog dertien punten boven Barça eindigden, liggen de verhoudingen volgens Raphinha dit seizoen anders. "Ik wil zondag weer scoren tegen Real Madrid en ik ben er van overtuigd dat wij beter zijn dan zij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie