'Dortmund voelt gevolgen van Haller-drama: transfervrije Suárez aangeboden'

'Dortmund voelt gevolgen van Haller-drama: transfervrije Suárez aangeboden'

20-07-2022 14:44
0

Opvallend nieuws uit Duitsland: Luis Suárez is aangeboden bij Borussia Dortmund, aldus Sky. De Uruguayaanse spits (35) zou Sébastien Haller kunnen vervangen.

Het nieuws dat er een tumor is ontdekt in de teelbal van Haller schokte maandagavond de voetbalwereld. Mogelijk is de duurste spits in de Dortmund-historie langdurig uit de roulatie, waardoor Dortmund behoefte zou kunnen krijgen aan een extra spits.

Eén van de opties is Suárez. Althans, dat zou het management van de Uruguayaan graag zien. Suárez is na het Haller-nieuws zijn aangeboden in Dortmund, meldt het Duitse Sky. Hij zit nog steeds zonder club, nadat zijn contract bij Atlético Madrid deze zomer niet werd verlengd.

Suárez kon naar River Plate, maar het liefst blijft hij in Europa voetballen. "We hebben nog niet nagedacht over de sportieve consequenties van het verlies van Haller", liet BVB-trainer Edin Terzic al weten. "Maar we zullen op één of andere manier moeten handelen."

Als eerste maatregel reisde de negentienjarige Bradley Fink, spits van de beloften, af naar het trainingskamp van Dortmund in Bad Ragaz.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie