OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt doelman over van AS Monaco

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt doelman over van AS Monaco

20-07-2022 11:07
12

Cercle Brugge probeert nog voor de start van het nieuwe seizoen op een aantal plekken zich te versterken. De club zocht nog een doelman en heeft deze nu gevonden bij een goed bevriende club. 

Cercle Brugge haalt doelman, Radoslaw Majecki, over van AS Monaco. De Poolse keeper verlaat het prinsdom en Philippe Clement en trekt naar Brugge. De doelman komt dit seizoen over op uitleenbasis. Dat liet de club weten op haar website. “Ik ben blij om hier te zijn," klinkt het bij de doelman. "Dit seizoen wordt voor mij erg belangrijk: ik wil hier speelminuten verzamelen en het team helpen om succesvol te zijn." De eerste indrukken van Cercle lijken alvast goed te zijn. Ook de stad bevalt de doelman erg. "Brugge is bovendien een gezellige stad en het feit dat iedereen binnen Cercle mij er graag bij wil is een belangrijk signaal”, getuigt de Pool.

Radoslaw Majecki is een Poolse international die sinds 2020 voor de club van Clement speelt. Eerder speelde hij in zijn land bij Legia Warschau. Hij hielp de club toen om landskampioen in Polen te worden. In 2021 kende Majecki een sterk seizoen. Hij hielp AS Monaco toen ver in een bekeravontuur van de club. Monaco haalde toen met Majecki in doel de finale van de beker, maar verloor die van Paris Saint-Germain.