‘Steuckers vertrekt mogelijk bij STVV en kan naar Nederland trekken’

‘Steuckers vertrekt mogelijk bij STVV en kan naar Nederland trekken’

20-07-2022 11:42 Laatste update: 11:43

Alle clubs in België proberen nog voor de start van de competitie de nodige aanwinsten te halen. Een laatste eindsprint wordt ingezet vooraleer de competitie van start gaat. Trainers houden er dan ook van om toch een deel van de voorbereiding te kunnen afwerken met de nieuwe gezichten op de club.

Sint-Truiden VV ziet mogelijk één van haar middenvelders nog vertrekken. Jarne Steuckers, de jonge middenvelder van STVV, lijkt nu nog bij de club te vertrekken. Steuckers had nog maar net zijn contract bij de club verlengd maar lijkt nu uitgeleend te worden. Dat meldt Het Belang van Limburg. MVV en Tienen willen beiden de 20-jarige speler graag een seizoen op uitleenbasis. MVV Maastrickt lijkt de grootste kanshebber te zijn, de club heeft grote interesse in de speler en hoopt binnenkort Steuckers te mogen verwelkomen in Maastricht.

Steuckers speelde vorig seizoen amper bij de Kanaries. In het seizoen 2020/2021 speelde hij mee in zes competitiematchen en een bekerwedstrijd. Na een blessure verdween de middenvelder helemaal van het toneel. De club hoopt dan ook dat hij elders speelminuten kan rijgen om terug helemaal fit te geraken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie