UPDATE: 'Charleroi krijgt concurrentie, ook Utrecht aast op transfervrije Ntelo'

UPDATE: 'Charleroi krijgt concurrentie, ook Utrecht aast op transfervrije Ntelo'

20-07-2022 08:16 Laatste update: 30-07-2022 11:05

Mitchy Ntelo (21) gaat Standard verlaten. De aanvaller werd gevolgd door Beerschot, maar gaat volgens L'Avenir naar Sporting Charleroi

Ntelo is een centrumspits die afgelopen seizoen op huurbasis bij MVV Maastricht speelde. Daar kon hij tien doelpunten scoren. Zijn contract bij Standard liep af in juni, waardoor hij transfervrij opgepikt kan worden. 

Beerschot werd gelinkt aan Ntelo, maar volgens het bestuur was hij geen concrete piste. Kennelijk trekt Sporting Charleroi nu aan het langste eind. Ntelo moet daar wel beginnen bij de beloften, die gaan uitkomen bij de amateurs. 

Ntelo werd samen met Allan Delferrière en Lucas Kalala uitgeleend aan MVV. Delferrière heeft inmiddels onderdak gevonden bij Hibernian uit de Schotse Premiership. Kalala ligt nog onder contract bij Standard.

Update 30/7: Niet enkel Beerschot en Charleroi zien heil in de transfervrije Ntelo, ook vanuit de Eredivisie komt er nu een gegadigde aangewaaid. Utrecht FC zou de spits namelijk ook in het vizier hebben, weet Het Belang van LimburgDe Nederlander zien hem in eerste instantie als een uitstekende versterking voor Jong Utrecht, de belofteploeg. Ntelo heeft alvast tijd en aanbod genoeg om een verstandige keuze te maken.