OFFICIEEL: Cercle Brugge heeft twee nieuwe zomeraanwinsten beet

OFFICIEEL: Cercle Brugge heeft twee nieuwe zomeraanwinsten beet

19-07-2022 20:15
8

Cercle Brugge heeft dinsdagavond twee nieuwe zomeraanwinsten voorgesteld. Zowel Louis Torres als Lucas Larade komen definitief over van zusterclub AS Monaco.

Torres is een verdediger van 21 jaar en tekende een contract voor twee seizoenen. Larade is een verdediger van 23 jaar die een contract tekende voor één seizoen plus optie op een tweede. Beide spelers trainden al sinds de start van de boorbereiding mee met de A-kern van Cercle.

Torres is een linksacher die al heel zijn carrière actief was bij Monaco. Op de clubwebsite gaf hij aan zin te hebben in het avontuur bij Cercle. "Ik ben blij om hier te zijn. Cercle is voor mij een grote stap voorwaarts. Als jonge speler is het mijn doelstelling om zoveel mogelijk te spelen en de ploeg vooruit te helpen."

Larade is dan weer een centrale verdediger. En hij zou graag in de voetsporen treden van enkele van zijn voorgangers bij Cercle. "Het succesverhaal van Boris Popovic en Edgaras Utkus inspireert mij enorm. Zij stonden vorig seizoen in onze schoenen en zijn geslaagd. Mijn doelstelling is om even goed te doen en tot het uiterste te gaan."