'Standard neemt al afscheid van winteraankoop, medische testen bij Saint-Etienne'

'Standard neemt al afscheid van winteraankoop, medische testen bij Saint-Etienne'

19-07-2022 17:28
6

Voor Mathieu Cafaro is het verhaal bij Standard afgelopen. De middenvelder gaf eerder al aan heimwee te hebben en te denken aan een terugkeer naar Frankrijk. Die terugkeer komt er nu ook.

Bij het Franse But Football Club weet men namelijk dat Cafaro op weg is naar traditieclub Saint-Étienne, dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Ligue 1. De middenvelder ondergaat er binnenkort zijn medische testen en kan dan zijn handtekening zetten onder een contract bij de club. Het zou gaan om een uitleenbeurt met optie op definitieve aankoop.

Cafaro zal Saint-Étienne weer naar de Ligue 1 moeten loodsen. De club was jarenlang een vaste waarde in de Franse competitie en speelde de voorbije jaren zelfs nog Europees voetbal, maar degradeerde het afgelopen seizoen dan toch naar de Ligue 2.

Voor de 25-jarige Cafaro komt er zo na amper een half seizoen al een einde aan zijn Belgisch avontuur bij Standard. In die periode kwam hij twaalf keer uit voor de club, waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie