Manchester United wint opnieuw dankzij mooie goals tegen Crystal Palace

Manchester United wint opnieuw dankzij mooie goals tegen Crystal Palace

19-07-2022 14:25 Laatste update: 14:31
1

Manchester United heeft ook zijn derde oefenwedstrijd onder haar nieuwe trainer Erik ten Hag afgetekend gewonnen. Competitiegenoot Crystal Palace werd in Melbourne met 3-1 verslagen.

Na een half uur spelen werd de score geopend door Anthony Martial: Malacia gaf voor, Diogo Dalot leverde de bal bij de tweede paal af en Martial schatte de scherpe voorzet van de Portugees op waarde.

Manchester United bleef dominant en liep in het eerste kwartier na rust uit naar een 3-0 voorsprong. Van de Beek was halverwege ingevallen voor Scott McTominay en de van Everton teruggekeerde middenvelder bekroonde een soepele aanval met een lepe assist op Marcus Rashford. De 3-0 mocht er ook zijn: Manchester United bouwde vanuit de eigen zestien op en uiteindelijk werd Jadon Sancho bediend door Martial.

Toen bijna alle spelers gewisseld waren, redde Joel Ward nog de eer voor The Eagles en kreeg Manchester United-invaller Will Fish rood, nadat hij de doorgebroken Victor Akinwale neerhaalde. Ten Hag en de zijnen spelen zaterdag nog in Perth tegen Aston Villa, treffen daarna Atlético Madrid in Oslo, ontvangen Rayo Vallecano op het eigen Old Trafford en beginnen op 7 augustus tegen Brighton & Hove Albion aan de competitie.