Goed nieuws voor Anderlecht? Fabio Silva volgt op Instagram Matthys

Goed nieuws voor Anderlecht? Fabio Silva volgt op Instagram Matthys

18-07-2022 18:14 Laatste update: 19:52
32

De fans van RSC Anderlecht wachten al een tijdje op de komst van Fabio Silva. Paars-wit presenteerde de Portugees immers nog altijd niet, maar de supporters moeten waarschijnlijk niet te ongerust worden. Sinds kort volgt Silva immers Tim Matthys op Instagram.

De kans is klein dat Silva destijds posters aan de muur had van Matthys in zijn gloriedagen als speler bij onder meer Zulte Waregem en KV Mechelen. Matthys is tegenwoordig aan de slag bij Anderlecht. Bij Anderlecht maakt hij deel uit van de scoutingcel. Zijn officiële titel bij Anderleccht klinkt Advisor Sports Director. De kans is groter dat Silva zo Matthys leerde kennen. Op Instagram is Matthys de laatste persoon die Silva is gaan volgen.

Anderlecht wil Silva een jaar huren van Wolverhampton Wanderers FC. De Engelse club wil de aanvallende speler graag verhuren, maar verwacht dat de negentienjarige Portugees eerst zijn contract verlengt. Bij Wolves ligt Silva nog tot medio 2025 onder contract. In Engeland verdient Silva circa vijf miljoen euro per jaar. Anderlecht zou naar verluidt akkoord zijn dit volledig over te nemen.