Ten Hag maakt indruk in Engeland: 'Dit jaar kunnen ze weer meedoen om titel'

Ten Hag maakt indruk in Engeland: 'Dit jaar kunnen ze weer meedoen om titel'

18-07-2022 17:01
4

Patrick Vieira is erg onder de indruk van het Manchester United van Erik ten Hag. De Franse Crystal Palace-manager gelooft zelfs in een titel voor The Red Devils. Dinsdagavond staan de twee ploegen tegenover elkaar in Australië. 

In aanloop naar het vriendschappelijke duel tussen de twee ploegen stond Vieira kort stil bij zijn Nederlandse collega. Daarbij was hij opvallend positief. "Het lijkt er op dat Ten Hag zijn voetbalfilosofie nu al heeft overgebracht op de selectie, die in mijn ogen uit heel veel talenten bestaat."

Ondanks jaren van prijzendroogte in Manchester - de laatste landstitel dateert van 2013 - ziet de voormalig Arsenal-middenvelder United dit seizoen meestrijden om de titel. "Ze speelden altijd mee om het kampioenschap. Ik denk dat ze dat dit jaar weer kunnen gaan doen."

Ten Hag, die dit seizoen kan rekenen op Lisandro Martínez, beleeft tot nu toe een prima voorbereiding. Na een overtuigende 4-0 overwinning op rivaal Liverpool werd afgelopen vrijdag Melbourne Victory met 1-4 verslagen. Palace en United trappen dinsdag om 12.10 uur Nederlandse tijd af.