Maguire wil revanche bij Man United: Dit is een nieuwe start

Maguire wil revanche bij Man United: "Dit is een nieuwe start"

18-07-2022 09:44
2

Harry Maguire hoopt op eerherstel na een jaar vol collectieve en persoonlijke teleurstellingen. De aanvoerder van Manchester United werd vaak bespot, maar hoopt onder Erik ten Hag op betere tijden.

"Vorig jaar was zeker een tegenslag voor mezelf, maar het ligt nu achter ons", vertelt Maguire aan The Guardian. "We kijken uit naar de toekomst en om deze club weer prijzen te laten winnen, daar gaat het allemaal om."

Ook persoonlijk heeft Maguire een teleurstellend jaar achter de rug. "Als individu speelde ik niet goed en als team speelden we zeker niet goed. Maar een goede carrière kan tien tot vijftien jaar duren en je zult nooit elk jaar hebben waarin het van een leien dakje gaat. Je zult moeten vechten, je zult tegenslagen krijgen."

"Erik en zijn technische staf brengen hun ideeën en de eerste twee wedstrijden heb je een glimp van de principes gezien. We werken eraan om klaar te zijn voor die eerste Premier League-wedstrijd, dat is waar het om gaat. Alles wat we nu doen, is bouwen voor die eerste wedstrijd. De voorbereiding is zwaar geweest. De intensiteit was hoog. Maar we kijken uit naar het nieuwe seizoen. We weten dat vorig jaar niet goed genoeg was. Dit is een nieuwe start en we hebben een geweldig seizoen voor de boeg."