Club Brugge neemt geen risico's met De Ketelaere, Lang moet wel minuten maken

Club Brugge neemt geen risico's met De Ketelaere, Lang moet wel minuten maken

17 juli - 17:07
7

Bij Club Brugge zien we zondag geen Charles De Ketelaere in de basis in de supercup tegen KAA Gent. De aanvaller lijkt nu helemaal klaar voor een vertrek bij Blauw-Zwart, terwijl dat bij Noa Lang lang geen zekerheid meer is.

Alles wijst er steeds meer op dat Club Brugge dit seizoen niet meer zal kunnen rekenen op De Ketelaere. De aanvaller wordt hevig gelinkt aan AC Milan, dat bereid is om een absolute recordsom te betalen voor het toptalent van Blauw-Zwart.

Club Brugge neemt ook geen risico's en laat De Ketelaere dan ook op de bank beginnen tegen KAA Gent. Enkel wanneer het echt nodig is, zal de aanvaller nog minuten krijgen in de Supercup. Daardoor krijgt Ferran Jutgla wel de kans om zich te tonen aan het brede publiek.

Lang
Wie minder dicht bij een vertrek staat, is Noa Lang. Ook hij werd hevig gelinkt aan een transfer, maar de laatste weken is het bijzonder stil gebleven rond hem. Leeds United en AC Milan toonden interesse, al hebben die zich nu op andere targets gericht.

In de Supercup rekent Hoefkens dan ook wél op Lang, die de komende weken nog een belangrijke rol kan spelen in het begin van de competitie. Komt die transfer er niet, zal Lang ook klaar zijn voor de CL-wedstrijden die beginnen in de maand september.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie